Privacy policy

Vi uppskattar ditt intresse och dina bekymmer över integriteten för dina uppgifter på Internet.
Denna policy har utarbetats för att hjälpa dig att förstå vilken typ av data vi samlar in från dig när du besöker vår webbplats och hur vi hanterar dessa personuppgifter.

Bläddring
Vi designade inte den här webbplatsen för att samla in dina personuppgifter från din dator eller din mobiltelefon när du surfar på den här webbplatsen, men endast de uppgifter som du tillhandahåller kommer att användas med din kunskap och av din fria vilja.

Internetprotokoll (IP) -adress
Varje gång du besöker en webbplats, inklusive denna webbplats, registrerar värdservern din IP-adress (Internet Protocol), datum och tid för besöket, vilken typ av webbläsare du använder och URL: en för en webbplats som hänvisar dig till vår webbplats. Internet och denna fråga är normalt för alla webbplatser som du besöker, vare sig på vår webbplats eller till exempel Facebook, Google och andra.

Nätverksskanningar
Undersökningarna som vi gör direkt i nätverket gör det möjligt för oss att samla in specifik information, såsom den information som krävs av dig angående din syn och känsla gentemot vår webbplats i händelse av att vi begär det genom att lämna ett betyg, kommentar eller andra sätt för att förstå ditt behov och intressen och förbättra vår webbplats och dina svar och utvärderingar är av största vikt och uppskattade eftersom de gör det möjligt för oss Genom att förbättra nivån på vår webbplats och du har fullständig frihet och val att tillhandahålla data relaterade till ditt namn och annan information.

Länkar till andra webbplatser på Internet
Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser på Internet. Eller annonser från andra webbplatser som Google AdSense, och vi ansvarar inte för metoderna för datainsamling av dessa webbplatser. Du kan se sekretesspolicyerna och innehållet på de webbplatser som nås via någon länk på den här webbplatsen.

Vi kan använda tredjepartsannonsföretag för att visa annonser när du besöker vår webbplats. Dessa företag har rätt att använda information om dina besök på den här webbplatsen och andra webbplatser (förutom namn, adress, e-postadress, telefonnummer eller alla viktiga och speciella detaljer), för att tillhandahålla annonser om de varor, tjänster eller information som intresserar dig. Om du vill ha mer information i denna fråga och om du vill veta dina alternativ för att förhindra att denna information används av dessa företag, klicka här.

Offentliggörande av information
Vi kommer inte att sälja, handla, hyra eller avslöja någon information till förmån för någon tredje part utanför denna webbplats, eller dess anslutna webbplatser. Informationen kommer att avslöjas endast i händelse av ett beslut att göra det av någon rättslig eller tillsynsmyndighet.

Vi kommer alltid att upprätthålla sekretessen och sekretessen för all personlig information som registreras eller registreras på vår webbplats och som har skrivits av dig. Denna information kommer inte att avslöjas om det inte krävs enligt någon lag eller när vi tror i god tro att ett sådant förfarande kommer att krävas eller önskvärt för att följa lagen eller för att försvara eller skydda äganderätten till denna webbplats eller mottagarna av den.

Uppgifter som är nödvändiga för att genomföra de transaktioner som du begär
När vi behöver någon av dina uppgifter kommer vi att be dig att tillhandahålla den av din fria vilja. Eftersom denna information hjälper oss att kontakta dig och utföra dina förfrågningar på bästa möjliga sätt. De uppgifter som du tillhandahåller till tredje part kommer aldrig att säljas eller handlas av någon anledning, förutom genom ett domstolsbeslut.

När du ringer till oss
Alla uppgifter som du tillhandahåller kommer att behandlas konfidentiellt. De formulär som skickas direkt i nätverket kräver att vi tillhandahåller data som hjälper oss att förbättra vår webbplats. De uppgifter du tillhandahåller kommer att användas för att svara på alla dina frågor, kommentarer eller förfrågningar från denna webbplats eller någon av dess anslutna webbplatser.

Ändringar av sekretess och sekretesspolicy för information
Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren för sekretesspolicyn och sekretessen för information vid behov och vid behov.

Kontakta oss
Du kan kontakta oss vid behov via kontaktformuläret högst upp på webbplatsen eller via följande e-post: online@lastbil.net

du kan också kontakta oss via e-post för att radera ditt konto och dina personuppgifter som tillhör ditt konto, men tänk på att om vi raderar dina uppgifter kommer du inte att kunna logga in på ditt konto

till sist
Dina bekymmer och oro över sekretess och sekretess för data är en mycket viktig fråga för oss. Vi hoppas att detta kommer att uppnås genom denna politik.